Algemene voorwaarden

Deel dit artikel
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

0522_logo2

 

 

 

1. Het is door de uitgever toegestaan om creatieve concepten, aanbiedingen, informatie, beeldmateriaal en foto’s die verstrekt worden via deze website te delen op social media mits het alleen de originele content is van de uitgever. Dat houdt in een directe link naar de betreffende pagina/website van de uitgever.
2. Linken, delen en verwijzen naar pagina’s van deze site via social media is toegestaan zonder dat de uitgever/redactie hiervan vooraf op de hoogte wordt gesteld. De rechten berusten wel bij de uitgever 0522.NL c.q. de betreffende auteur.
3. Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan, om zonder voorafgaande toestemming van deze personen, de fotograaf evenals van degene die de desbetreffende foto op de site heeft geplaatst te printen, op te slaan, te bewerken, of op welke andere wijze dan ook te gebruiken of door derden doen gebruiken. Op portretten van natuurlijke personen rusten namelijk portretrechten van die personen. Vanzelfsprekend mogen de natuurlijke personen zelf, op de beelden waar ze zelf te zien zijn, deze foto’s wel gebruiken.
4. © 2007 c/o Beeldrecht Amsterdam. Het is door de gebruiker(s) van de website niet toegestaan afbeeldingen van werken van beeldende kunstenaars te printen, op te slaan, te bewerken of op welke wijze dan ook te gebruiken of door derden doen gebruiken, behoudens voor zover de Stichting Beeldrecht daarmee namens de bij haar aangesloten kunstenaar, dan wel de kunstenaar zelf, daarmee vooraf uitdrukkelijk heeft ingestemd.
5. 0522.NL kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden voor schade door of als gevolg van de informatie op de website. 0522.NL kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van websites die middels een hyperlink en/of doorverwijzing via deze website te benaderen zijn. 0522.NL behoudt zich het recht voor om al het foto materiaal, teksten/artikelen en/of diensten van de eigen webpagina’s te verwijderen.
6. 0522.NL en de aan haar verwante ondernemingen, partners en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van media en informatie via internet evenals technische storingen van of door de website 0522.NL
7. Journalisten en/of lezers verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te gebruiken in alle media vormen (teksten, foto’s en video’s) die door 0522.NL wordt uitgegeven of ontwikkeld.

© 0522.NL – .FM – .TV – .NU (2015)